Åbn i inkognitotilstand
Åbn planlagte websteder i et privat vindue. Slå først "Tillad i inkognito" til for udvidelsen.
Med Åbn i inkognitotilstand åbnes et planlagt websted i et privat browservindue i stedet for i en almindelig fane. Det er praktisk, når du vil holde en side adskilt fra din daglige browsing, for eksempel et websted, du gerne vil tjekke uden dine sædvanlige logins.
Sådan fungerer åbning i inkognitotilstand
Browsere holder udvidelser ude af private vinduer, medmindre du giver dem adgang. Før denne indstilling kan virke, skal du derfor slå Tillad i inkognito til for Tab Scheduler i browserens indstillinger for udvidelser.
På det planlagte tidspunkt tjekker Tab Scheduler først, at den stadig har denne tilladelse. Hvis et privat vindue allerede er åbent, åbnes webstedet som en ny fane i det vindue. Hvis der ikke er noget privat vindue åbent, åbner Tab Scheduler et nyt privat vindue til det.
Du kan kombinere denne indstilling med Opdater fanen, hvis URL-adressen allerede er åben. Tab Scheduler leder så efter den samme adresse i dine private vinduer og genindlæser den fane i stedet for at åbne en kopi mere.
Den samme tilladelse bruges af Luk kun inkognitofaner, en indstilling til lukketidsplaner. Den begrænser lukningen til private faner og lader dine almindelige faner være i fred.
Sådan åbner du et planlagt websted i inkognitotilstand
- Klik i Google Chrome på ikonet Udvidelser på værktøjslinjen, som ligner en puslespilsbrik, og vælg Administrer udvidelser.
- Find Faneplanlægning med automatisk åbning og luk, og klik på Detaljer.
- Rul ned til Tillad i inkognito, og klik på kontakten for at slå den til.
- Klik på Tab Scheduler-ikonet på værktøjslinjen, og vælg Indstillinger.
- Skriv adressen i Link til hjemmeside, og tilføj en Titel, hvis du vil.
- Vælg, hvor ofte den skal køre, under Vælg Frekvens, og sæt derefter Skematype til Åbn et websted eller Åbn, og luk derefter.
- Udfyld tidsfelterne, for eksempel Åben tid.
- Under Flere indstillinger sætter du flueben ved Åbn i inkognitotilstand. Hvis tilladelsen mangler, vises en besked, og fluebenet forsvinder af sig selv.
- Klik på Gem tidsplan.
Hvornår åbning i inkognitotilstand er nyttig
- Morgennyheder. Et nyhedswebsted åbnes i et privat vindue kl. 7.30 med Hver dag som frekvens.
- Øvning om aftenen. En tidsplan med Åbn, og luk derefter åbner et quizwebsted privat kl. 20.00 og lukker det kl. 21.00. Sæt også flueben ved Luk kun inkognitofaner, så faner med det samme websted i dine almindelige vinduer forbliver åbne.
- Udsalgsdag. En tidsplan med Én gang åbner en butiks udsalgsside i et privat vindue kl. 10.00 den dag, udsalget starter.
Godt at vide om åbning i inkognitotilstand
- Tillad i inkognito er påkrævet. Hvis du slår den fra senere, åbner tidsplanen ikke siden. I stedet får du en notifikation, der beder dig slå tilladelsen til igen.
- Åbn i inkognitotilstand kan ikke kombineres med Åbn URL i nyt vindue eller Åbn URL i baggrunden. Så længe der er flueben ved den, er fluebenet fjernet ved de to andre indstillinger, og de kan ikke vælges.
- Kør nu og Åbn alle planlagte links åbner også denne tidsplan i et privat vindue.
- Siden Historik i Tab Scheduler viser stadig kørslen. Din historik gemmes kun på denne enhed, og du kan rydde den når som helst.
- Trinnene ovenfor gælder for Google Chrome. I andre browsere skal du kigge efter den tilsvarende tilladelse i browserens indstillinger for udvidelser.
- Denne indstilling er gratis i alle planer.
Spørgsmål og svar
Hvorfor forsvinder fluebenet ved "Åbn i inkognitotilstand" af sig selv?
Tab Scheduler har endnu ikke tilladelse til at bruge private vinduer. Slå "Tillad i inkognito" til på udvidelsens detaljeside i din browser, og sæt derefter flueben igen.
Skal jeg holde et privat vindue åbent?
Nej. Hvis et privat vindue er åbent, åbnes webstedet som en ny fane i det. Hvis ikke, åbner Tab Scheduler et nyt privat vindue til det.
Kan en tidsplan lukke kun mine private faner?
Ja. I en lukketidsplan sætter du flueben ved "Luk kun inkognitofaner" under "Flere indstillinger". Det kræver den samme tilladelse, "Tillad i inkognito".
Hvad sker der, hvis jeg slår "Tillad i inkognito" fra senere?
Tidsplanen åbner ikke webstedet. I stedet får du en notifikation, der beder dig slå "Tillad i inkognito" til igen for Tab Scheduler.