Programările în alte browsere

Conectați-vă ca să încărcați programările în alt browser. Conectați-vă din nou acolo ca să preluați modificările ulterioare.

Dacă folosiți mai multe browsere sau computere, nu trebuie să configurați din nou programările. Conectați-vă la contul Tab Scheduler și programările salvate se încarcă în acel browser. Este practic pentru un laptop de serviciu și un computer de acasă sau când treceți pe un computer nou.

Cum funcționează programările în alte browsere

Cât timp sunteți conectat, Tab Scheduler salvează programările noi și cele modificate în contul dvs., nu doar în browser. Când vă conectați în alt browser, încarcă programările din cont în acel browser. Vin odată cu ele și setările pentru modul întunecat, Mod alimentare și comutatorul de pauză.

Sincronizarea are loc în momentul conectării. Nu este în timp real. Dacă mai târziu adăugați sau modificați o programare într-un browser, celălalt browser nu o preia singur. Conectați-vă din nou acolo ca să încărcați cea mai recentă listă.

După aceea, fiecare browser rulează propria copie a programărilor. O programare deschide sau închide file în fiecare browser în care este încărcată, atât timp cât acel browser rulează.

Cum aveți programările în alt browser

  1. În browserul care are programările, faceți clic pe pictograma Tab Scheduler și alegeți Setări.
  2. Faceți clic pe Log in în partea de sus a paginii de setări. Site-ul Tab Scheduler se deschide într-o filă nouă. Conectați-vă acolo la cont.
  3. Reveniți la pagina de setări. Linkul afișează acum Bord, ceea ce înseamnă că sunteți conectat, iar programările sunt salvate în contul dvs.
  4. În celălalt browser, instalați Tab Scheduler, deschideți pagina de setări, faceți clic pe Log in și conectați-vă cu același cont.
  5. Programările apar în Lista de file programată din acel browser.
  6. Mai târziu, ca să preluați modificări făcute în altă parte, deconectați-vă de la cont pe site-ul Tab Scheduler în acel browser, apoi faceți clic pe Log in și conectați-vă din nou.
1Log in

Când sunt utile programările în alte browsere

  • Configurați zece programări de serviciu pe laptopul de la birou. Acasă instalați Tab Scheduler, vă conectați, iar aceleași programări sunt gata în browserul de acasă.
  • Primiți un computer nou. Instalați Tab Scheduler, vă conectați, iar lista revine fără să configurați nimic manual.
  • Luni adăugați o programare pe laptop. Marți computerul desktop încă nu o are, așa că vă conectați din nou acolo și apare.

Bine de știut despre programările în alte browsere

  • Puteți folosi Tab Scheduler fără cont. Trebuie să vă conectați doar ca să încărcați programările în alt browser.
  • Unele lucruri rămân în fiecare browser și nu se sincronizează, și anume istoricul programărilor, limba aleasă și opțiunea Păstrează și ecranul pornit.
  • Dacă aceleași programări sunt încărcate în două browsere deschise în același timp, ambele le rulează, așa că o filă se poate deschide de două ori. Puneți în pauză sau dezactivați programările în browserul pe care nu vreți să îl folosiți.
  • Pentru o copie pe care o păstrați singur, Premium vă permite și să exportați programările într-un fișier CSV.

Întrebări și răspunsuri

Programările se sincronizează automat între browsere?

Nu. Datele se sincronizează în momentul în care vă conectați. Programările adăugate după aceea nu apar în alte browsere până nu vă conectați din nou acolo.

Trebuie să rămân conectat?

Da. Programările noi și cele modificate sunt salvate în cont doar cât timp sunteți conectat.

Se sincronizează și istoricul programărilor?

Nu. Istoricul este stocat doar pe dispozitivul pe care au rulat programările și nu face parte din sincronizare.

Se poate deschide o filă de două ori dacă rulează ambele browsere?

Da. Fiecare browser rulează programările pe care le are încărcate, așa că puneți în pauză sau dezactivați programările în browserul pe care nu îl folosiți.

Funcții similare

">