Dine tidsplaner i andre browsere

Log ind for at indlæse dine tidsplaner i en anden browser. Log ind igen der for at få senere ændringer med.

Hvis du bruger mere end én browser eller computer, behøver du ikke at oprette dine tidsplaner igen. Log ind på din Tab Scheduler-konto, så indlæses dine gemte tidsplaner i den browser. Det er praktisk med en bærbar på arbejdet og en computer derhjemme, eller når du skifter til en ny maskine.

Sådan fungerer dine tidsplaner i andre browsere

Mens du er logget ind, gemmer Tab Scheduler dine nye og ændrede tidsplaner både på din konto og i browseren. Når du logger ind i en anden browser, indlæser den tidsplanerne fra din konto i den browser. Dine indstillinger for Mørk tilstand, Strømtilstand og pausekontakten kommer også med.

Synkroniseringen sker, når du logger ind. Den sker ikke løbende. Hvis du senere tilføjer eller ændrer en tidsplan i én browser, opdager den anden browser det ikke af sig selv. Log ind igen der for at indlæse den nyeste liste.

Derefter kører hver browser sin egen kopi af tidsplanerne. En tidsplan åbner eller lukker faner i alle browsere, hvor den er indlæst, så længe browseren kører.

Sådan får du dine tidsplaner i en anden browser

  1. I den browser, der har dine tidsplaner, klikker du på Tab Scheduler-ikonet og vælger Indstillinger.
  2. Klik på Log ind øverst på indstillingssiden. Tab Scheduler-webstedet åbnes i en ny fane. Log ind på din konto der.
  3. Gå tilbage til indstillingssiden. Linket viser nu Dashboard, hvilket betyder, at du er logget ind, og dine tidsplaner er gemt på din konto.
  4. I den anden browser installerer du Tab Scheduler, åbner dens indstillingsside, klikker på Log ind og logger ind med den samme konto.
  5. Dine tidsplaner vises i Planlagt faneliste i den browser.
  6. Hvis du senere vil have ændringer med, der er lavet et andet sted, så log ud af din konto på Tab Scheduler-webstedet i den browser, klik derefter på Log ind, og log ind igen.
1Log ind

Hvornår dine tidsplaner i andre browsere er nyttige

  • Du opretter ti arbejdstidsplaner på din bærbare på kontoret. Derhjemme installerer du Tab Scheduler, logger ind, og de samme tidsplaner er klar i din browser derhjemme.
  • Du får en ny computer. Du installerer Tab Scheduler, logger ind, og din liste er tilbage, uden at du skal sætte noget op i hånden.
  • Mandag tilføjer du en tidsplan på din bærbare. Tirsdag har din stationære computer den ikke endnu, så du logger ind igen der, og den dukker op.

Godt at vide om dine tidsplaner i andre browsere

  • Du kan bruge Tab Scheduler uden en konto. Du skal kun logge ind for at indlæse dine tidsplaner i en anden browser.
  • Nogle ting bliver i hver browser og synkroniseres ikke, nemlig din tidsplanhistorik, dit valg af sprog og indstillingen Hold også skærmen tændt.
  • Hvis de samme tidsplaner er indlæst i to browsere, der er åbne på samme tid, kører begge dem, så en fane kan blive åbnet to gange. Sæt tidsplanerne på pause, eller slå dem fra i den browser, du ikke vil bruge.
  • Hvis du vil have en kopi, du selv opbevarer, kan du med Premium også eksportere dine tidsplaner til en CSV-fil.

Spørgsmål og svar

Synkroniseres mine tidsplaner automatisk mellem browsere?

Nej. Dine data synkroniseres, når du logger ind. Tidsplaner, du tilføjer derefter, vises ikke i andre browsere, før du logger ind igen der.

Skal jeg forblive logget ind?

Ja. Nye og ændrede tidsplaner gemmes kun på din konto, mens du er logget ind.

Synkroniseres min tidsplanhistorik også?

Nej. Historikken gemmes kun på den enhed, hvor tidsplanerne kørte, og er ikke en del af synkroniseringen.

Kan en fane åbne to gange, hvis begge browsere kører?

Ja. Hver browser kører de tidsplaner, den har indlæst, så sæt tidsplanerne på pause, eller slå dem fra i den browser, du ikke bruger.

Relaterede funktioner