کارهای گروهی

همهٔ لینک‌های زمان‌بندی‌شده را یک‌جا باز یا بسته کنید، یا چند زمان‌بندی را علامت بزنید و با هم حذف کنید.

وقتی زمان‌بندی‌های زیادی دارید، انجام کارها یکی‌یکی وقت‌گیر است. لیست برگه های برنامه ریزی شده دکمه‌هایی دارد که روی چند زمان‌بندی با هم کار می‌کنند. می‌توانید همهٔ وب‌سایت‌های زمان‌بندی‌شده را باز کنید، همهٔ برگه‌های منطبق را ببندید یا چند زمان‌بندی را یک‌جا حذف کنید.

کارهای گروهی چگونه کار می‌کنند

باز کردن همه لینک های زمان بندی شده

این دکمه هر زمان‌بندی‌ای را که وب‌سایتی باز می‌کند بی‌درنگ اجرا می‌کند، درست مثل اینکه روی اکنون اجرا کن تک‌تک آن‌ها کلیک کرده باشید. منظور زمان‌بندی‌هایی است که روی باز کردن وب‌سایت یا باز کردن، سپس بستن تنظیم شده‌اند. گزینه‌های هر زمان‌بندی همچنان اعمال می‌شوند، مانند باز شدن در پنجرهٔ جدید، در حالت ناشناس یا در پس‌زمینه. زمان‌بندی‌های خاموش یا دارای برچسب قفل‌شده نادیده گرفته می‌شوند. اگر چیزی باقی نماند، پیام هیچ برنامه زمان بندی فعالی باز نیست. را می‌بینید.

بستن همه لینک های زمان بندی شده

این دکمه همهٔ برگه‌های باز را با زمان‌بندی‌های بستن شما، یعنی بستن برگه‌های منطبق و باز کردن، سپس بستن، مقایسه می‌کند و برگه‌های منطبق را بی‌درنگ می‌بندد. از همان قواعد لینکی استفاده می‌کند که بستن زمان‌بندی‌شده به کار می‌برد، از جمله الگوهای * و فیلتر کردن URL. محافظت‌هایی که انتخاب کرده‌اید همچنان برقرارند، پس برگه های پین شده را نبندید، زبانه فعال را نبند و فقط برگههای ناشناس را ببندید رعایت می‌شوند. زمان‌بندی‌های خاموش نادیده گرفته می‌شوند و هشدار ۶۰ ثانیه‌ای پیش از بستن هم نمایش داده نمی‌شود.

حذف چند زمان‌بندی

هر ردیف در ستون اول یک کادر انتخاب دارد. به محض اینکه یک یا چند کادر را علامت بزنید، دکمهٔ حذف تمام زمان بندی ها بالای فهرست ظاهر می‌شود. این دکمه زمان‌بندی‌هایی را که علامت زده‌اید حذف می‌کند. Tab Scheduler از شما می‌خواهد تعداد زمان‌بندی‌هایی را که حذف می‌کنید تأیید کنید و سپس نشان می‌دهد چند مورد حذف شد. کادر انتخاب ردیف سرستون (همه را بررسی کنید) همهٔ زمان‌بندی‌های نمایش‌داده‌شده در صفحه را علامت می‌زند و با آن می‌توانید کل فهرست را پاک کنید.

نحوهٔ استفاده از کارهای گروهی

  1. روی نماد Tab Scheduler در نوار ابزار مرورگر کلیک کنید و تنظیمات را انتخاب کنید.
  2. به پایین بروید تا به لیست برگه های برنامه ریزی شده برسید.
  3. برای باز کردن همهٔ وب‌سایت‌های زمان‌بندی‌شده در همین لحظه، روی باز کردن همه لینک های زمان بندی شده کنار عنوان فهرست کلیک کنید.
  4. برای بستن همهٔ برگه‌هایی که در همین لحظه با یک زمان‌بندی بستن منطبق‌اند، روی بستن همه لینک های زمان بندی شده کلیک کنید.
  5. برای حذف زمان‌بندی‌ها، کادر انتخاب کنار هر زمان‌بندی‌ای را که می‌خواهید حذف کنید علامت بزنید. برای انتخاب همهٔ زمان‌بندی‌های صفحه، کادر انتخاب ردیف سرستون را علامت بزنید.
  6. روی حذف تمام زمان بندی ها کلیک کنید و حذف را تأیید کنید.
1باز کردن همه لینک های زمان بندی شده, 2بستن همه لینک های زمان بندی شده, 3حذف تمام زمان بندی ها

چه زمانی از کارهای گروهی استفاده کنیم

  • امروز زودتر کارتان را شروع می‌کنید. روی باز کردن همه لینک های زمان بندی شده کلیک کنید تا زمان‌بندی‌های ایمیل، تقویم و گفتگوی تیمی‌تان یک‌جا باز شوند، به‌جای اینکه منتظر تک‌تک آن‌ها بمانید.
  • در پایان یک جلسهٔ درس خواندن، روی بستن همه لینک های زمان بندی شده کلیک کنید تا youtube.com و سایت‌های دیگری که زمان‌بندی‌های بستن شما پوشش می‌دهند بسته شوند. اگر آن زمان‌بندی‌ها از برگه های پین شده را نبندید استفاده کنند، برگه‌های پین‌شده‌تان باز می‌مانند.
  • پروژه‌ای تمام شده است. وب‌سایت آن را در فهرست جستجو کنید، زمان‌بندی‌هایی را که پیدا می‌شوند علامت بزنید و با هم حذفشان کنید.

نکته‌هایی دربارهٔ کارهای گروهی

  • حذف قابل بازگشت نیست. اگر طرح پریمیوم دارید و ممکن است بعداً به زمان‌بندی‌هایتان نیاز داشته باشید، ابتدا آن‌ها را در یک فایل CSV صادر کنید.
  • با بیش از ۵ زمان‌بندی، فهرست به چند صفحه تقسیم می‌شود و کادر سرستون فقط زمان‌بندی‌های صفحه‌ای را که می‌بینید علامت می‌زند. برای انتخاب همهٔ زمان‌بندی‌ها، ابتدا اندازهٔ صفحه را در پایین فهرست روی All بگذارید.
  • باز کردن همه لینک های زمان بندی شده و بستن همه لینک های زمان بندی شده هیچ زمانی را تغییر نمی‌دهند. هر زمان‌بندی همچنان در زمان همیشگی‌اش اجرا می‌شود.
  • زمان‌بندی‌های ناشناس نیاز دارند که اجازه در حالت ناشناس برای Tab Scheduler روشن باشد.
  • در طرح رایگان حداکثر ۵ زمان‌بندی می‌توانند اجرا شوند. حذف زمان‌بندی‌ها جا باز می‌کند، پس زمان‌بندی‌های دارای برچسب قفل‌شده می‌توانند دوباره اجرا شوند.

پرسش و پاسخ

آیا "حذف تمام زمان بندی ها" همهٔ زمان‌بندی‌ها را حذف می‌کند؟

فقط زمان‌بندی‌هایی را حذف می‌کند که علامت زده‌اید. برای حذف همهٔ آن‌ها، ابتدا کادر انتخاب ردیف سرستون را علامت بزنید و اگر فهرستتان چند صفحه دارد، اندازهٔ صفحه را روی All بگذارید.

آیا "بستن همه لینک های زمان بندی شده" برگه‌های پین‌شدهٔ من را می‌بندد؟

اگر "برگه های پین شده را نبندید" در زمان‌بندی منطبق روشن باشد، نه. همان محافظت‌های بستن زمان‌بندی‌شده اینجا هم اعمال می‌شوند.

آیا "باز کردن همه لینک های زمان بندی شده" زمان اجرای بعدی زمان‌بندی‌هایم را تغییر می‌دهد؟

نه. فقط آن‌ها را همین حالا اجرا می‌کند. هر زمان‌بندی زمان‌های همیشگی خودش را حفظ می‌کند.

آیا می‌توانم زمان‌بندی‌های حذف‌شده را برگردانم؟

نه. حذف دائمی است، پس اگر طرح پریمیوم دارید، ابتدا یک نسخهٔ پشتیبان صادر کنید.

ویژگی‌های مرتبط