Tidsplanhistorikk

Se hvilke tidsplaner som har kjørt, og når. Historikken blir på denne enheten, og du kan tømme den når som helst.

Tab Scheduler fører en enkel logg over hva tidsplanene dine har gjort. Hver gang en tidsplan åpner, lukker eller oppdaterer en fane, legges det til en linje med nettstedslenken, tidspunktet og handlingen. Det hjelper deg å sjekke at en tidsplan kjørte mens du var borte, eller å finne ut hvorfor en fane plutselig ble lukket.

Slik fungerer tidsplanhistorikken

Siden Fanetidsplanhistorikk viser alle registrerte handlinger, med de nyeste først. Hver linje viser URL, Tid og Handling, som er Åpne, Lukke eller Oppdater. Oppdater vises når en tidsplan som bruker Oppdater fanen hvis URL allerede er åpen, finner nettstedet åpent og laster inn den fanen på nytt i stedet for å åpne en ny. Hvis tidsplanen har en tittel, vises tittelen under lenken, så du ser hvilken tidsplan som gjorde det.

En lukketidsplan som lukker tre samsvarende faner, legger til tre linjer, én for hver fane. Tab Scheduler beholder de siste 500 oppføringene og fjerner eldre oppføringer av seg selv.

De samme oppføringene brukes for tidspunktet Siste kjøring som vises for hver tidsplan i Planlagt faneliste.

Slik ser og tømmer du tidsplanhistorikken

Historikken er alltid på, så det er ingenting å slå på. Følg disse trinnene for å se den og rydde i den.

  1. Klikk på Tab Scheduler-ikonet i verktøylinjen i nettleseren og velg Innstillinger.
  2. Klikk på Historikk i menyen øverst på innstillingssiden.
  3. Skriv inn en del av en lenke eller en tittel i Søk for å finne oppføringer. Klikk på overskriften URL eller Tid for å sortere, og velg nederst i listen hvor mange linjer som skal vises (10, 25, 50 eller All).
  4. For å fjerne noen oppføringer huker du av i boksene deres og klikker på Slett valgte. Boksen i overskriftsraden huker av for alle oppføringene på siden.
  5. For å fjerne alt klikker du på Tøm historikk. Begge knappene ber deg bekrefte først.
1Slett valgte, 2Tøm historikk

Når det lønner seg å bruke tidsplanhistorikken

  • En daglig tidsplan åpner teamets dashbord kl. 8:30. Du kommer til pulten kl. 10:00 og vil være sikker på at den kjørte. Åpne historikken og se etter en linje med Åpne kl. 8:30 med lenken til dashbordet.
  • En fane ble lukket mens du fortsatt brukte den. Søk etter nettstedet, for eksempel docs.google.com. Linjen med Lukke viser tidspunktet og tittelen på tidsplanen som lukket den, så du vet hvilken tidsplan du skal redigere eller slå av.
  • Før du låner bort den bærbare datamaskinen din, klikker du på Tøm historikk, slik at listen over nettsteder som tidsplanene dine har åpnet, forsvinner.

Greit å vite om tidsplanhistorikken

  • Historikken lagres bare på denne enheten. Den lagres ikke i kontoen din og vises ikke i andre nettlesere, heller ikke når du logger inn der.
  • Bare handlinger som Tab Scheduler utfører, blir registrert. Faner du åpner eller lukker selv, vises ikke.
  • Nettsteder som en tidsplan åpner eller lukker i inkognitomodus, blir også registrert. Tøm dem hvis andre bruker datamaskinen.
  • Når du tømmer historikken, forsvinner også tidspunktene for Siste kjøring fra listen over tidsplaner, fordi de kommer fra de samme oppføringene. Tidsplanene dine endres ikke og fortsetter å kjøre.

Spørsmål og svar

Lagres tidsplanhistorikken i kontoen min?

Nei. Historikken lagres bare på denne enheten og synkroniseres ikke til andre nettlesere eller enheter, heller ikke når du er logget inn.

Hvor mange oppføringer tar historikken vare på?

Tab Scheduler beholder de siste 500 oppføringene. Når en ny oppføring legges til etter det, fjernes den eldste.

Hva betyr «Oppdater» i kolonnen «Handling»?

Det betyr at en tidsplan fant nettstedet allerede åpent og lastet inn den fanen på nytt i stedet for å åpne en ny. Det skjer når «Oppdater fanen hvis URL allerede er åpen» er huket av for tidsplanen.

Sletter «Tøm historikk» tidsplanene mine?

Nei. Den fjerner bare oppføringene i historikken. Tidsplanene dine fortsetter å kjøre, men tidspunktene for «Siste kjøring» forsvinner fra listen til de kjører igjen.

Relaterte funksjoner